Tandartspraktijk Lawickse Poort

Praktijk voor Algemene Tandheelkunde en Implantologie

Spoedgevallen tijdens corona

Spoedgeval

Is er sprake van een spoedgeval? Als eerste verzoeken wij u contact op te nemen met de praktijk op telefoonnummer 0317-417808. Mocht de praktijk gesloten zijn dan zult u het antwoordapparaat horen met informatie aangaande spoedgevallen buiten openingstijden.

Op werkdagen tussen 12:00 - 13:00 uur, kunt u alsnog bereiken op telefoonnummer 06-47472960.

Buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met Tandartsenpost Gelderse Vallei door te bellen naar 0318-611888

 

Tandartsenpost Gelderse Vallei

Op dezelfde locatie als het zieknhuis Gelderse Vallei te Ede is ook de TandartsenPost gevestigd. De Tandartsenpost Gelderse Vallei verleent spoedeisende zorg, of zorg die redelijkerwijs niet kan wachten tot de aanwezigheid van uw eigen tandarts of orthodontist. In het weekens (vanaf vrijdagmiddag 12:00 uur) is consultering mogelijk tijdens één van de vijf overdag geplande afspraak-spreekuren. Buiten deze uren en door de week in de avond- en nachturen is de dienstdoende tandarts enkel oproepbaar in zeer dringende situaties.

 

Bereikbaarheid Tandartsenpost Gelderse Vallei

Met spoed een tandarts nodig buiten kantoortijden? Belt u dan met het centrale nummer van de Tandartsenpost Gelderse Vallei: 0318-611888. U zult te woord gestaan worden door een doktersassistente van de Huisartsenpost. Zij zullen indien nodig een afspraak voor cunsult inplannen of een telefonisch consult bij de tandarts.

 

Afspraak Tandartsenpost

Heeft u een afspraak voor een consult bij de Tandartsenpost, dan meldt u zich bij binnenkomst bij de balie van de Huisartsenpost van ziekenhuis de Gelderse Vallei (op vrijdagmiddag is de balie van de huisartsenpost nog gesloten en kunt u direct plaatsnemen in de wachtkamer zonder u vooraf te melden). In neemt vervolgens plaats in de wachtkamer van waaruit u door de tandarts of tandartsassistente opgehaald zult worden. 

 

Tijdens u bezoek aan de Tandartsenpost dient u zich te legitimeren én uw zorgpas van uw ziektekostenverzekering mee te nemen. Houdt er rekening mee dat de kosten van consultering en behandeling direct dienen te worden voldaan.