Tandartspraktijk
Wij over onszelf
Ons team
De praktijk
Zo vindt u ons
Spreekuren
Contact
AVG
Patienteninformatie
Nota en tarieven
Angst
Behandelingen
Spoedgevallendienst
Vilente Pieter Pauw
Vacatures

 

 

Sinds begin van 2011 zijn wij druk bezig geweest met het samenvoegen van 2 praktijken die reeds in Wageningen waren gevestigd. De praktijken van tandarts Luitse en Tandarts Gudde hebben jarenlang de zorg op zich genomen van een groot aantal patienten vanuit Wageningen en ruime omgeving. Ons doel is om de patienten eenzelfde vertrouwd gevoel te geven met een praktijk die volledig voldoet aan de hedendaagse eisen. Graag stellen wij als praktijkhouders ons aan u voor.

 

op achtergrond Roy Gomes en op voorgrond Hugo Stevens

 

Roy Gomes:

 

Roy is in 2005 afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Hij heeft twee zonen Nathan en Mees en een dochter Cato. Hij houdt zich bezig met de algemene tandheelkunde en heeft zich in de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in de implantologie.

 

Hugo Stevens:

 

Hugo is in 2004 afgestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. Hij woont samen met Maya en is vader  van twee zonen en een dochter, Kris, Lars en Ella. Hij houdt zich vooral bezig met de algemene tandheelkunde en heeft zich verder gespecialiseerd in de behandeling van angstige patiënten en de esthetische  tandheelkunde.

Tandartspraktijk Lawickse Poort  |  info@tplawicksepoort.nl