Tandartspraktijk
Wij over onszelf
Ons team
De praktijk
Zo vindt u ons
Spreekuren
Contact
AVG
Patienteninformatie
Nota en tarieven
Angst
Behandelingen
Spoedgevallendienst
Vilente Pieter Pauw
Vacatures

Mondzorg voor een kwetsbare groep

 

 

Onlangs zijn wij benaderd door Vilente om de zorg op ons te nemen voor de bewoners van de woongroepen van Pieter Pauw. Met trots en toewijding willen wij deze cliënten de juiste zorg geven die deze groep nodig heeft. Tandarts Gerdine Leemhuis  zal de zorg voor deze cliënten op zich nemen en begeleiden. Het contact zal in principe lopen met de contactpersoon van de woongroep waar de cliënt woonachtend is. Wanneer er een afspraak gemaakt moet worden op de praktijklocatie kan dat via ons telefoonnummer 0317-417808

Pieter Pauw is een verpleeghuis aan de rand van de binnenstad van Wageningen. Pieter Pauw is een kleurrijk gebouw met een eigentijdse uitstraling. De woningen liggen aan een centrale binnenstraat waar regelmatig iets te beleven is.

De locatie biedt woonruimte en intensieve zorg voor somatische en psychogeriatrische aandoeningen. Iedere bewoner beschikt over een één- of tweepersoons kamer en vormt samen met negen andere bewoners een woongroep.

Spoedzorg

Pieter Pauw beschikt ook over een afdeling Spoedzorg: direct zorg in crisissituaties. Vraag ernaar bij uw verwijzer of stuur de folder van Spoedzorg door. Spoedzorg is alleen in te schakelen via uw verwijzer.

Zorg en diensten

  • intensieve zorg en behandeling
  • tijdelijke opname
  • revalidatie
  • dagbehandeling psychogeriatrie
  • zorg voor jong dementerenden
  • ontmoetingscentrum

Meer informatie

> Vilente Zorgadvies
> Download de brochure van Spoedzorg
> Download de brochure van Jong Dementerenden

 

Tandartspraktijk Lawickse Poort  |  info@tplawicksepoort.nl