Tandartspraktijk
Renkum
Tandarts Schut
Brief aan patiënten
Wij over onszelf
Ons team
De praktijk
Zo vindt u ons
Spreekuren
Contact
AVG
Patienteninformatie
Nota en tarieven
Angst
Behandelingen
Spoedgevallendienst
Vilente Pieter Pauw
Vacatures

 

Welkom bij Tandartspraktijk Lawickse Poort 

 

Na jaren de zorg voor u gedragen te hebben, zal tandarts Schut zijn werkzaamheden per 1 juli 2018 beëindigen in zijn praktijk aan de haagsteeg 18 te Wageningen. Hij heeft ons gevraagd de zorg over te nemen voor u als patiënt en wij kijken ernaar uit dat met volle overtuiging te kunnen doen.

 

Wij hebben de afgelopen maanden getracht zoveel mogelijk te zorgen dat uw bestaande afspraken na 1 juli voortgang kunnen vinden bij ons in de praktijk. Mocht dit niet gaan, dan zullen we u voor deze afspraak benaderen voor het opnieuw inplannen van een geschikte datum. Het kan zijn dat combinatieafspraken (vanwege het feit dat er 2 agenda's op elkaar aan moeten sluiten) niet altijd mogelijk zijn. We zullen dan een nieuwe afspraak inplannen en daarop volgend weer de combinatie laten verlopen. Wilt u zeker zijn dat u afspraken er goed instaan, belt u ons dan na 1 juli even op en we kijken samen met u of alles goed genoteerd staat.

 

Bij tandartspraktijk Lawickse Poort zijn we met een team van 6 tandartsen (m/v). Sommige tandartsen hebben zich door de tijd toegelegd op specifieke gebieden binnen de tandheelkunde, maar er zal altijd als een team gewerkt worden om u de beste zorg te kunnen bieden. U krijgt wel een vaste behandelaar toebedeeld voor uw reguliere behandelingen, want ook wij hechten aan een goede en vaste band tussen patiënt en behandelaar. Wanneer er dan behoefte is aan extra expertise halen we deze bij een collega, zodat u voor het grootste deel van de zorg onder 1 dak terecht kunt.

 

Tot slot willen we u aangeven dat bij een overdracht er altijd geprobeerd wordt de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Helaas is het niet altijd mogelijk om alle hobbels glad te strijken, dus mocht er ergens onduidelijkheid ontstaan, laat het ons weten. De assistenten van onze praktijk staan u graag te woord of beantwoorden uw vragen per email.

Tel: 0317-417808 en per email: info@tplawicksepoort.nl

 

Wij kijken uit naar een langdurige en prettige samenwerking met u.

Tandartspraktijk Lawickse Poort  |  info@tplawicksepoort.nl