Tandartspraktijk
Wij over onszelf
Ons team
De praktijk
Zo vindt u ons
Spreekuren
Contact
AVG
Patienteninformatie
Nota en tarieven
Angst
Behandelingen
Spoedgevallendienst
Vilente Pieter Pauw
Vacatures

 

Tandartsenpost

Op dezelfde locatie als de Huisartsenpost is ook de Tandartsenpost gevestigd. De Tandartsenpost verleent spoedeisende zorg of zorg die redelijkerwijs niet kan wachten tot de aanwezigheid van de eigen tandarts of orthodontist. In het weekend (vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur) is consultering mogelijk tijdens één van de vijf overdag geplande afspraak-spreekuren. Buiten deze afspraak-spreekuren en door de week ’s avonds en ’s nachts is de dienstdoende tandarts alleen oproepbaar in zeer dringende situaties.

 

Uw telefoontje komt binnen bij de Huisartsenpost

Met spoed een tandarts nodig buiten kantoortijden? Belt u dan het centrale nummer van de Tandartsenpost: (0318) 61 18 88. Uw telefoontje komt binnen bij de huisartsenpost en wordt door een doktersassistente aangenomen. De doktersassistente maakt een afspraak voor een consult of een telefonisch consult bij de tandarts.

 

Melden bij de balie van de Huisartsenpost

Heeft u een afspraak voor een consult, dan meldt u zich bij binnenkomst bij de balie van de Huisartsenpost. U wordt vervolgens door de tandarts of tandartsassistente opgehaald uit de wachtkamer. Op vrijdagmiddag is de balie van de huisartsenpost nog gesloten en kunt u plaatsnemen in de wachtkamer zonder u te melden. Tijdens uw bezoek aan de tandartsenpost dient u zich te legitimeren én de zorgpas van uw ziektekostenverzekeraar mee te nemen. Houdt u er rekening mee dat de kosten van consultering en behandeling direct dienen te worden voldaan.

 

Welke regio?

De tandartsenpost is beschikbaar voor alle ingeschrevenen van deelnemende tandartspraktijken (en orthodontisten) uit Bennekom, Dodewaard, Ede, Ederveen, Harskamp, Heelsum, Kesteren, Lienden, Lunteren, Ochten, Opheusde, Otterlo, Renkum, Renswoude, Wageningen, Wekerom én voor mensen die tijdelijk in deze regio verblijven.

 

De plaatsen Rhenen en Veenendaal hebben een eigen tandarts spoedgevallendienst: (0318) 54 09 49.

Tandartspraktijk Lawickse Poort  |  info@tplawicksepoort.nl