Tandartspraktijk
Renkum
Tandarts Schut
Brief aan patiënten
Wij over onszelf
Ons team
De praktijk
Zo vindt u ons
Spreekuren
Contact
AVG
Patienteninformatie
Nota en tarieven
Angst
Behandelingen
Spoedgevallendienst
Vilente Pieter Pauw
Vacatures

  

Tandartspraktijk B.J.C.E. Schut

Haagsteeg 18

6708 PM Wageningen

 

 

Betreft: Overdracht tandartspraktijk

 

Wageningen, 14 mei 2018

 

 

 

Geachte heer, mevrouw,

 

Na mij 25 jaar zo goed mogelijk te hebben ingezet voor uw tandheelkundige behandeling ‒ met de onmisbare hulp van mijn assistentes, waarvan Marjan zelfs de hele periode en Grada de helft ‒ wil ik u meedelen, dat ik per 1 juli 2018 mijn werkzaamheden in de praktijk zal beëindigen. Binnenkort word ik 65 en ik moet toegeven dat het werken op de vierkante millimeter lichamelijk te zwaar is geworden. Ik heb het patiëntencontact altijd als zeer prettig ervaren en ik vind het dan ook belangrijk met een goed gevoel de zorg voor u over te kunnen dragen. Hierin heb ik een goede partij gevonden in het team van Tandartspraktijk Lawickse Poort aan de Mennonietenweg 18 in Wageningen. Wij hebben er de afgelopen maanden alles aan gedaan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat voor u de continuïteit gewaarborgd is. Per 1 juli 2018 kunt u voor uw afspraken en behandelingen terecht bij Tandartspraktijk Lawickse Poort. Ook reeds gemaakte afspraken kunnen daar voortgang vinden. Omdat wij u gezamenlijk op de hoogte wilden stellen van deze aankomende verandering, hebben de eigenaren van Tandartspraktijk Lawickse Poort mij gevraagd ze aan u voor te stellen.

 

Hugo Stevens en Roy Gomes hebben sinds 2012 hun groepspraktijk aan de Mennonietenweg 18 in Wageningen. Ze hebben inmiddels een team verzameld dat garant staat voor kwalitatief hoogstaande zorg met een persoonlijke benadering. Alle patiënten hebben hier een eigen vaste tandarts. De praktijk is ISO gecertificeerd en werkt conform de huidige richtlijnen en met moderne technieken. Doordat er gewerkt wordt met meerdere tandartsen en mondhygiënisten kunnen zij naast de algemene reguliere tandheelkunde, zoals periodieke controles, vullingen en reiniging, ook gespecialiseerde behandelingen aanbieden, zoals implantologie, chirurgie, kindertandheelkunde en angstbehandelingen. Tevens hanteren zij ruime openingstijden variërend van 08:00 uur ’s ochtends tot 20:00 uur ’s avonds. Zij zijn bereikbaar op nummer 0317-417808 en via info@tplawicksepoort.nl.

 

Alle patiëntendossiers wil ik graag overdragen aan deze praktijk. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan hoor ik dat graag schriftelijk binnen vier weken van u.

 

Ik verwacht een goede overdracht van de praktijk en ik wil u bedanken voor het prettige contact en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren. De patiënten die ik de komende weken niet meer zie in de praktijk, wens ik het allerbeste toe.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Tandartspraktijk Schut                                                        Namens Tandartspraktijk Lawickse Poort

 

 

 

B.J.C.E. Schut                                                                                   H.T.M. Stevens en R.H.G. Gomes

Tandartspraktijk Lawickse Poort  |  info@tplawicksepoort.nl